Családok a Családért Egyesület Magyar Schönstatt Család
Kezdőlap arrow Jubileum 2014 arrow Az ÉN Schönstattom
2019.02.22 [00:46]
 
 
  • German formal - Sie
  • Hungarian formal
Az ÉN Schönstattom Nyomtatás

Kedves Családok, Kedves Fiatalok!
Tavaly nyáron sokatokhoz eljutott Tilmann atya „Az én Schönstattom” című írása és a füzet, amibe reméljük, hogy már sok gondolatot, emléket, megtapasztalást leírtatok, hogy mit jelent számotokra Schönstatt, mit köszönhettek a Szűzanyának, Kentenich atyának, Tilmann atyának. Az elmúlt hónapokban többféle fórumon hívtunk Benneteket, hogy írjátok le ezeket egy papírra, és jubileumi ajándékként hozzátok el a Szűzanyának. Sokan meghallották a hívó szót, és a július 5-i jubileumi ünnepünkön a szentmisén felajánláskor odatették írásukat a Szentély oltárára.
Már akkor megfogalmaztuk, hogy szeretnénk ezeket „Az én Schönstattom” gondolatokat összegyűjteni, és az október 18-i ünnepre egy kötetben megjelentetni a Szűzanya iránt érzett hálánk és odaadásunk jeleként.
Ez lesz „A mi Schönstattunk”.

Szeretnénk „A mi Schönstattunk” egy-egy példányát az októberi jubileumi ünnepség alkalmával az óbudavári szentély és a schönstatti Ősszentély oltárára helyezni.
Most azokat szeretnénk megszólítani, akik nem tudtak részt venni a júliusi ünnepségen, vagy esetleg nem hozták magukkal leírt gondolataikat. Szeretnénk még egy utolsó lehetőséget biztosítani, hogy Ti is csatlakozzatok ehhez a kezdeményezéshez. Bátorítunk Benneteket, hogy írjátok le saját megtapasztalásaitokat, hogy így a Ti gondolataitok is bekerüljenek „A mi Schönstattunk” kötetbe. Az írások a kötetben név nélkül fognak megjelenni.

 
 
Top! Top!