Családok a Családért Egyesület Magyar Schönstatt Család
Kezdőlap arrow Hírek
2018.04.23 [13:05]
 
 
  • German formal - Sie
  • Hungarian formal
Hírek
Beszámoló a 2013. január 12-i Technikai zsinatról Nyomtatás

13 házaspár részvételével jó hangulatú és eredményes technikai zsinatot tartottunk Óbudaváron.

Első napirendi pont szerint a jelenlévő házigazda házaspárok számoltak be a tapasztalataikról. Ehhez kapcsolódóan felolvastuk az e-mailben érkezett beszámolókat, problémafelvetéseket is.

A feladatok jó leosztása meghatározó jelentőségű

  • Péntek esti műsor az előadóban, utána tábortűz, stb. kint, jól bevált
  • Diós házban egyszerre lánytábor és családok zavaró
  • Többször visszatérő családok barátokkal együtt, klikkesedés
Tovább...
 
Tilmann Atya, nem búcsúzni akarunk, hanem fogadalmat tenni Nyomtatás

Studenten der Schönstatt-Patres tragen Pater Tilmann Beller auf seinem letzten Weg (Foto: Brehm) Kedves magyar Schönstatt-családok, Fiú- és Leányifjúság!
Mindannyian értesülhettetek arról, hogy Tilmann atya már a mennyországból mosolyog ránk, és – amire még halála előtt bíztatta őt Kuslits Karcsi és Panka – kérdezi, hogy „és szeretik még egymást?”.

Tovább...
 
Himmelwärts (Égfelé) c. imakönyv magyarul Nyomtatás

Égfelé, Óbudavár, 2012Megjelent Kentenich atya: Himmelwärts (Égfelé) c. imakönyve magyarul Gódány Róbert és Rita fordításában!
Imádságok a Schönstatt család használatára Kb. 170 oldal, 1000 Ft, műbőr kötésben.
Megvásárolható, megrendelhető Óbudaváron Mészáros Zsuzsánál!

iroda@schoenstatt.hu
www.schoenstatt.hu/olvass

 

Tovább...
 
Tilmann atyát hazahívta a Jóisten Nyomtatás

"Mostantól fogva boldogok a halottak, akik az Úrban halnak meg.
Igen, mondja a Lélek, hadd pihenjék ki fáradalmaikat,
mert tetteikelkísérik őket. "(Jel. 14,13)

TILMANN ATYA

(1938-2012)

Tilmann atyát december 20-án 0 óra 10-kor hazahívta a Jóisten.

Tovább...
 
Fiatalok közösségi helye Nyomtatás

Kedves fiatalok és családok!

 Szeretnénk röviden beszámolni a közösségi hely elmúlt pár hónapjáról.

 A helyet szeptemberben vettük használatba, előtte augusztus folyamán elvégeztünk pár kisebb felújítási munkálatot, festés, nagytakarítás, általános rendezkedés.

Tovább...
 
Hírek Óbudavárról 2012.11.20. Nyomtatás

Óbudavár 

  • Több családot cselekvésre és nagylelkű adományozásra indított az Oázis előző számában és a honlapon közreadott Tecsengó levél és a közösségünk anyagi helyzetéről szóló tájékoztatás. Mintegy 15 család csatlakozott a rendszeres adományozókhoz, többen megemelték az eddig küldött támogatásuk összegét és többen küldtek egyszeri nagyobb adományt.
Tovább...
 
2012 - Beszámoló a zsinatról Nyomtatás

http://www.schoenstatt.de/images/pages/about_schoenstatt/mta.jpg Izgalmas hétvégének ígérkezett a 2012. évi zsinat, melyet okt.19-21. között tartottunk Óbudaváron.

A nemzetközi Schönstatt-családban az alapítás 100. évfordulójára készülve a 2013. év az apostolkodás éveként került meghirdetésre, és a világegyházban ugyanez az év, a misszió, az újraevangelizálás éve lett. Szépen egybecseng a két program, jó látni, hogy az egyház folyamatait érzékelve, abban mozogva halad a nagy Schönstatt-család a maga útján.

Tovább...
 
Hírek Óbudavárról - 2012.10.29. Nyomtatás

  • Az alábbi hivatkozáson megtaláljátok a 2013. év tervezett családnapos időpontjait: http://csaladok.schoenstatt.hu/Osszesitett-naptar.html.  Szabad jelentkezni. Kéjük szépen, idén akkor is jelezzétek részvételi szándékotokat a kiválasztott hétre, ha a hét már betelt. Szeretnénk felmérni, mekkora az igény a részvételre.

Jelentkezni idén is az iroda@schoenstatt.hu címen lehet. Ha nem kaptok visszaigazolást rövidesen, az azt jelenti, valamiért nem jutott el hozzám a leveletek, tehát jelezzetek még egyszer, vagy hívjatok fel a 20/2212411, vagy 87/655014-es telefonszámon.

A családnapok részvételi költségeit január végén tudom közreadni. A jelentkezés véglegesítésére 15 000Ft működési támogatást kérünk szépen utalni a 73200134-10000434-00000000 Családok a Családért Egyesület számlaszámra. Ez csökkenti a részvételi költségeteket.
Természetesen, akinek gondot jelent az összeg, legyen szíves, jelezze nekem, ahogy eddig, találunk megoldást.

  • November 3-ra önkéntes munkanapot szervezünk Óbudaváron.

 Nagy szeretettel várunk Benneteket, hogy tovább szépítsük közös otthonunkat a Szűzanya szentélye mellett.  Küldök később e-mailt a tervezett munkákról.  Megköszönnénk, ha jeleznétek jöveteli szándékotokat, hogy tudjuk, mekkora munkába kezdhetünk bele, és gondoskodni tudjunk a ellátásotokról.

  • Szeretném felhívni a SZÉP kártya tulajdonosok figyelmét, hogy a Szép kártyára 2011-ben feltöltött összegek 2012. december 31-én lejárnak, függetlenül a kártyán szereplő érvényességi dátumtól.
  • Október 19-21-én a Családmozgalom zsinatán 12-14 házaspár részvételével megszületett a következő munkaévre vonatkozó jelmondat: "Derűvel a jövőbe!"
 
További tartalom...
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 Következő > Utolsó >>

Találatok 89 - 96 / 145
 
Top! Top!