Családok a Családért Egyesület Magyar Schönstatt Család
Kezdőlap arrow Hírek arrow Újabb jubileumi projektek
2019.02.22 [01:18]
 
 
  • German formal - Sie
  • Hungarian formal
Újabb jubileumi projektek Nyomtatás

Kedves  Családok!

Tilmann atya halálának évfordulója van ma. Tőle is indíttatva szeretnénk két újabb dologgal előállni a jubileumi évben.

  • A SZERETETSZÖVETSÉG KÖNYVE, Már évekkel ezelőtt több alkalommal is szóba került, hogy helyezzük el a szentélyben a szeretetszövetség könyvét. Ezzel is bizonyítani szeretnénk a Szűzanyának, hogy nem feledkeztünk meg a Vele kötött szövetségről.   Ebbe szeretnénk beírni, hogy ki mikor, hol, kiknek jelenlétében kötött szeretetszövetséget.KÉRJÜK, KÜLDJÉTEK MEG EZEKET AZ ADATAITOKAT!
    A továbbiakban ez a könyv ott lenne a szentélyben és minden újabb szeretetszövetség-kötést  is beleírnánk ill. az elmaradtakat is, - akik nem jeleztek vissza időben -,   pótolhatnánk.
  • Nem akarjuk Tilmann atyát egy "archívumba bezárni", hanem szellemét tovább éltetni és továbbra is (egyre inkább) követni a hétköznapokban! Ahogy Tilmann atya mindig Kentenich atyát adta tovább, őrá mutatott, úgy ennek kell továbbra is az előtérben lennie. Az első lépésben megpróbálnánk  összegyűjteni a meghatározó élményeinket. Ettől azt várjuk, hogy kirajzolódnak a fő súlypontok:  Mit jelent nekünk  Tilmann atya öröksége és továbbadása?

KÉRJÜK ÍRJATOK ERRŐL!

  • A továbbiakban terveink szerint még kialakítanánk egy Tilmann-atya-emlékhelyet Óbudaváron.

 

 
 
Top! Top!