Családok a Családért Egyesület Magyar Schönstatt Család
Kezdőlap arrow Hírek
2019.02.20 [20:19]
 
 
  • German formal - Sie
  • Hungarian formal
Hírek
Gódány Róbert gyászjelentése Nyomtatás

Róbert gyászjelentése pdf formátumban

 
Meghívó koronázásra Nyomtatás

Szeretettel hívunk és várunk Benneteket 2017. október 7-én 10 órától Óbudaváron, hogy együtt ünnepeljünk, amikor a Magyar Schönstatt Család megkoronázza a Szűzanya kegyképét a Szent Korona tűzzománc másolatával, amit Kovács Erzsébet és Zoltán Győző ötvösművész-házaspár készített el. Ezzel a jelképes cselekedettel szeretnénk kifejezni köszönetünket Máriának a rólunk való gondoskodásáért, és egyben megerősíteni szövetségünket a jövőre vonatkozóan is. Adjunk hálát együtt, és kérjük az Élet Királynőjének további nevelői munkáját! A szentmisét Dr. Székely János püspök atya mutatja be. Kérjük, hogy részvételi szándékotokat, az ebédigényléssel együtt szeptember 24-ig jelezzétek a következő linken: http://db.schoenstatt.hu/jelentkezes/koronazas.

Meghivó pdf formátumban

Sokak otthonába eljutottak azok a kis korsók, amelyben az Élet Királynője számára gyűjthetjük a kegyelmi tőkét. Kérjük, hozzátok ezeket magatokkal, vagy az eredeti korsóitokat a felajánlásaitokkal együtt, hogy azokat a koronázási szentmisén az oltárnál összegyűjthessük.

Kérjük, hogy a koronázási ünnepre süteményt hozzatok, hogy megvendégelhessük egymást!

A koronázásra ismét telekocsikat szervezünk. Többen jelezték, hogy enélkül nem tudtak volna eljönni a temetésre. Segítsük egymást, itt lehet feliratkozni.
Tovább...
 
 
Top! Top!