Családok a Családért Egyesület Magyar Schönstatt Család
Kezdőlap arrow Hírek arrow Jelentkezés családnapokra
2018.01.21 [00:04]
 
 
  • German formal - Sie
  • Hungarian formal
Jelentkezés családnapokra Nyomtatás

Kedves Családok!

2017. októbere óta folyamatban van egy informatikai újítás, amelynek egyik fontos célja a mozgalomhoz tartozók adatainak napra készen tartása, és biztonságos tárolása. Ebben az adatbázisban került sor a tavalyi év családnapjaira történő jelentkezésre, és így lesz ez az idei, 2017-es családnapok esetében is. 

Az adatbázis az alábbi linken érhető el: http://db.schoenstatt.hu/

 A jelentkezési űrlap kitöltésére 2017. január 15-én reggel 7 órától lesz lehetőségetek. Ahhoz, hogy gördülékenyen menjen az ügyintézés, természetesen a szükséges információkat és segítséget igyekszünk mind a megfelelő felületen, mind a háttérben személyes formában biztosítani. 

 Egyúttal szeretnénk a családnapok adott hetére való bekerülést segíteni úgy is, hogy a sok éven át domináns feltételt, a jelentkezés gyorsaságát - a tavalyi gyakorlatnak megfelelően - kibővítenénk, amit az eddigi tapasztalatok alapján tovább finomítunk. A jelentkezési határidő után kialakult időrendi sorrendet módosítva (ez az első résztvevős hetekre jelentkezőkre természetesen nem vonatkozik), pluszponttal szeretnénk előnyben részesíteni azokat, akik az utolsó két évben nem vettek részt résztvevőként családnapokon, illetve akik tavaly külső helyszínen voltak.

Részletezve:

+3 pontot kapnak azok, akik az előző két évben egyáltalán nem voltak családnapokon

+1 pontot kapnak azok, akik az előző két évben csak 1x voltak családnapokon

+2 pontot kapnak azok, akik tavaly külső helyszínen voltak.

 A jelentkezésnél vegyétek figyelembe, hogy 

- Kentenich pedagógiás hétre azok tudnak jelentkezni, akik már legalább 3x voltak családnapokon, 

- Atyaszeminárium és Égfelé hetekre azok, akik már legalább 2x, 

- sima többedszeri résztvevős hétre pedig értelemszerűen azok, akik már 1x voltak családnapokon.

- A Kentenich pedagógiás hétre azok nem tudnak jelentkezni, akik tavaly is azon voltak. Így szeretnénk biztosítani, hogy az évek során a fokozott érdeklődés mellett többen is eljuthassanak ilyen hétre.

 Az alábbiakban lényegre törően összefoglaljuk a meghirdetendő családnapokat, de további részletek megismerése céljából feltétlenül érdemes az adatbázis honlapján tájékozódni! 

Többedszeri résztvevős családnapok

2017.04.08-14.

Óbudavár

Többedszeri résztvevős családnapok

2017.06.18-24.

Óbudavár

Többedszeri résztvevős családnapok

2017.07.09-15.

Óbudavár

Többedszeri résztvevős családnapok Téma: életközép

2017.07.16-22.

Sopron

Többedszeri résztvevős családnapok

2017.07.23-29.

Óbudavár

Kentenich pedagógiás családnapok

2017.07.24-30.

Kaposszentbenedek

Első résztvevős családnapok

2017.07.30-08.05.

Óbudavár

Égfelé hét

2017.07.30-08.05.

Óbudavár

Többedszeri résztvevős családnapok

2017.08.06-12.

Óbudavár

Atyaszeminárium

2017.08.13-19.

Óbudavár

Első résztvevős családnapok

2017.08.20-26.

Óbudavár

Első résztvevős családnapok

2017.08.21-27.

Vál

 

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a korábbi évektől eltérően idén a nagyhéten többedszeri résztvevők számára hirdetünk családnapokat.

A tavalyi pozitív tapasztalatoknak és visszajelzéseknek köszönhetően ebben az évben is szervezünk életközép tematikájú hetet Sopronban. Erre azokat a házaspárokat várjuk, akik koruknál, élethelyzetüknél fogva nap mint nap az életközép sajátos feladataival találják szembe magukat.    

 A fent bemutatott pontokkal, elvekkel szeretnénk kicsit nagyobb esélyt adni azoknak, akiknek a közelmúltban nem sikerült családnapokon részt venniük.

 Végül szeretnénk felhívni figyelmeteket az Adatbázis Segítség menüpontjában található Családnapokra jelentkezés útmutató fülreahol további gyakorlatias információt és segítséget olvashattok.

 Kérünk Benneteket, hogy továbbra is nyitott szívvel fogadjátok ezt az informatikai újítást, mellyel a mozgalmunk növekedésével és korunk gyors változásával járó új kihívásokra szeretnénk válaszolni.

 Köszönjük Bogdányi Gábor és Csermák Tomi munkáját, akik elkészítették, karbantartják és fejlesztik mozgalmunk számára az adatbázis informatikai programját.

 Áldott, kegyelmekben gazdag, a Schönstatti Háromszor Csodálatos Szűzanya által kísért Új Esztendőt kívánunk,  a JUVENE házaspárjai: Kaposi László és Andi, Radnai István és Márti, Soós Viktor és Zsuzsi, Szelestei Gábor és Barbi

 
 
Top! Top!