Bemutatkozik az új vezetőség

A MáriaKert bemutatása

Hagyományainknak és a schönstatti módszernek megfelelően a vezetés megújítását megelőzte egy jelölési folyamat, majd ez alapján a Tecsengó házaspárok Gertrúd-Mária nővérrel, a nemzetközi vezetőséggel egyetértésben, felkérték a vezető házaspárt és az új vezető testületet a következő három évre.

KH hosszútávú használata

2023. október 18-án nagy eseményre gyűltünk össze a KH-n (Közösségi Helyen), Budapesten. Nem csak Schönstatt alapításának az évfordulóját és szeretetszövetségünk megújítását ünnepelhettük, hanem azt is, hogy mozgalmunk és a ciszterci rend között megállapodás született az épülettel kapcsolatban tartós használatba adási szerződés keretében.

Megvan kápolnánk neve!

Beszámoló az óbudavári központunk és szentélyünk nevét, titulusát, küldetését megtaláló zsinatról

(2023. okt. 20-23.)

Isten arcának vonzásában – Ozsvári Csaba ötvösművészre emlékeztek Lackfi Jánossal Zugligeten

A fiatalon elhunyt Ozsvári Csaba idén lenne hatvanéves. Az ötvösművész személye és művészete előtt tisztelegtek szeptember 19-én este az Ars Sacra Fesztivál keretében a zugligeti Szent Család egyházközség egyik, zsúfolásig megtelt közösségi termében.

60 éves lenne idén Ozsvári Csaba

2023.szeptember 19-én 19 órakor az életéről szóló 30 perces film megtekintése után Lackfi János is vendég lesz Budapest-Zugligeten.

Háziszentély ünnep beszámoló - 2023

Hálásan köszönjük a június 25-i háziszentély ünnepet  előkészítő családok segítségét, munkáját! 

Háziszentély ünnep

Szeretettel hívunk titeket a Háziszentély ünnepre, melyet 2023.június 25-én tartunk Óbudaváron!

Beszámoló - Kápolnaünnep 2023

Az idén csendes, de folyamatos esőt kaptunk az ünnepi napra. Ezt a csíksomlyói hagyományoknak megfelelően áldásnak értelmeztük. A Covid járvány idején egymástól megtartott ,és megszokott másfél méteres távolság pár centiméterre apadt, ahogy a kápolna előtti sátor alatt menedéket kerestünk.

Kápolnaünnep 2023

2023. április 15. Óbudavár

Szeretettel várunk minden családot, kicsit és nagyot!

 

Ha igényeltek ebédet, itt tudtok regisztrálni.

Meghívó pdf

Oldalak