Kedves Támogatónk!

Kérjük szépen ajánlja fel adója 1%-át a Magyar Schönstatt Családot képviselő, Családok a Családért Házas-és Családpedagógiai Egyesület számára: 19265836-1-19

 

Minden évben nagy segítség tevékenységünk pénzügyi hátterének megteremtéséhez az 1% felajánlásokból befolyó összeg, melyek felhasználásáról a honlapunkon felvilágosítást találhat.

A családok számára kedvező adó változások miatt a felajánlható összegjelentősen  csökkent. Ezért kérünk szépen mindenkit, ha teheti, másokat is kérjen meg az ilyen formában való támogatásunkra.

Köszönöm szépen az egész közösség nevében, Mészáros Zsuzsa

 

RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma:

1 9 2 6 5 8 3 6 - 1 - 1 9

A kedvezményezett neve: Családok a Családért Házas-és Családpedagógiai Egyesület

TUDNIVALÓK Ezt a nyilatkozatot csak akkor töltse ki, ha valamely társadalmi szervezet, alapítvány vagy külön nevesített intézmény, elkülönített alap javára kíván rendelkezni.

A nyilatkozatot tegye egy olyan postai szabvány méretű borítékba, amely e lap méretét csak annyiban haladja meg, hogy abba a nyilatkozat elhelyezhető legyen.

FONTOS!A rendelkezése csak akkor érvényes és teljesíthető, ha a nyilatkozaton a kedvezményezett adószámát, a borítékon pedig az ÖN NEVÉT, LAKCÍMÉT ÉS AZ ADÓAZONOSÍTÓ JELÉT pontosan tünteti fel

Ha Ön az adóhatósági adó megállapítás választását a munkáltatójánál jelenti be, vagy munkáltatói adó megállapítást kér, akkor a rendelkező nyilatkozatait tartalmazó borítékot is a munkáltatójának adja át.
A borítékot a ragasztott felületére átnyúlóan saját kezűleg írja alá!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -