Budapesti régió

Budapesti regionális találkozó volt 2006. január 28-án.

A fáradtság nem befolyásolja az örömteli légkört!

A pontosan érkező családokat, a templom bejáratánál egy kedves, mosolygós schönstatti nővér, Gertrud-Maria nővér üdvözölte magyarul. Ő éppen egy hat hetes intenzív magyar nyelvtanfolyam résztvevőjeként volt Budapesten. Örömmel élt a lehetőséggel, hogy találkozzék a Budapest környéki családokkal.

Pécsi régió

Kaposvár - Pécs - Szekszárd

A Szent Mór Családszeminárium három éven át Pécsre hívta a Családakadémia előadóit. Öröm volt részt venni ezeken az összejöveteleken felnőttnek gyereknek egyaránt. Ennek köszönhetően új csoportok jöttek létre. Itt alakult, formálódott ki a pécsi régió. Most új kezdetre készülődnek a pécsi családok. Kilépve a hallgatói-résztvevői szerepből, a Családakadémiával családtréner képzést indítottak Máriagyüdön 2002 szeptemberében.

Soproni régió

Győr - Sopron - Szombathely

A körülmények kedvező összejátszása, a családok összefogása és a Szűzanya vezetése ill. közbenjáró működése révén  Sopronban elevenen  pezsgő közösségi élet bontakozott ki, amit a havi közös gyerekes szentmisék, a Bán János közösségi ház Oázisa, a csoportvezetők rendszeres összejövetelei és az évadzáró piknikes kirándulások is mutatnak.  A Sopronban szervezték meg 2000 márciusában  azt a Közgyűlést is, melyen ünnepélyesen felajánlották Mária által Jézusnak a teljesen kiépült a Családakadémiát.