http://www.karizmatikus.hu/images/stories/mkkm_old/Ozsvri3.jpgA Húsvéti Szentmisén azt a misekönyv aranyozott borítót használták, melyet a Magyar Örökség Díjas Ozsvári Csaba készített, és amit a  Magyar Katolikus Egyház ajándékozott II. János Pál pápának. Benedek pápa is használta, most pedig Ferenc pápa miséjén is a Föld sok-sok lakója láthatta.

Nem akármilyen elismerésnek számít, ha egy egyházművészeti alkotás, liturgikus eszköz elnyeri mindkét pápa és a a szertartásmester tetszését.

Egyik oldalán a négy evangélista jelképe és az Isten Báránya ábrázolása szerepel (ez volt látható, amikor az evangélium felolvasása után felmutatták, illetve a Szentatya áldást adott vele), a másikon pedig a Magyarok Nagyasszonya mellett kétoldalt Magyarország, illetve II. János Pál címere, valamint négy magyar szent, István, László, Imre és Gellért alakja díszíti.

http://www.karizmatikus.hu/images/stories/mkkm_old/Ozsvri2.jpg  http://www.karizmatikus.hu/images/stories/mkkm_old/Ozsvri3.jpghttp://www.karizmatikus.hu/images/stories/mkkm_old/Ozsvari1.jpg

Címkék: 
Ozsvári Csaba