Kedves Schönstatt Lelkiségi Társaink!

Örömmel adjuk hírül, hogy megjelent a termékenység-tudatos fogamzásszabályozásról, a Sensiplan tüneti-hőmérőzéses természetes módszerről szóló, Természetes és biztonságos című tankönyv és munkafüzet az ÉLETÜNK A CSALÁD! Nonprofit Közhasznú Kft. közreműködésével.

A kiadványok megjelentetésének folyamatában Kecskemét-Széchenyivárosi Közösségépítő Egyesületünk munkatársaiként, segítőként mi is aktívan részt vettünk. A könyvet németről fordítottuk, és tettük elérhetővé Magyarországon. Kész vannak a kiadványok, s abban van szükségünk segítségre, hogy az emberek tudjanak róla,  elérhető legyen számukra. Kandalló_Ferenc pápaTCST ajánlása.

Rendkívül fontos témáról van itt szó, amit Ferenc pápa is hangsúlyoz. Bíró püspök atya ajánlást adott a kiadványokhoz, mely az Új Ember újság Karácsonyi dupla számában, és a januári számban meg is jelent. Az Új Ember Kiadó és a Harmat Kiadó forgalmazza a kiadványokat, melyek a www.termeszetesesbiztonsagos.hu honlapon is megrendelhetők. Ugyanitt található bővebb információ is.

Rendkívül hiánypótló szakirodalom jelent meg, jó szívvel ajánljuk a szívügyünk témáját tartalmazó könyvet és munkafüzetet.

Kérjük mindazok segítségét, akik fontosnak tartják ezt az ügyet, és valamilyen módon segíteni tudnak abban, hogy a termékenység-tudatos természetes fogamzásszabályozás terjedni tudjon! Fogjunk össze e jó ügy érdekében.

Szeretettel: Hortobágyi Tibor és Ági

Feerenc pápa ajánlása

Püspöki ajánlás

TCST szórólap

Új Ember hirdetés