Kedves Édesapák!

Szeretettel hívunk Benneteket az április 12-14. között Óbudavárra, az immáron hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Apa Hétvégére.

A hétvégén szeretnénk hálát adni az édesapákért! Szeretnénk megpihenni, töltődni és kikapcsolódni. Aztán pedig szeretnénk közösen gondolkodni az apa és atya feladatáról és felelősségéről. Fiaitokként szeretnénk Tőletek tanácsot, megerősítést és segítséget kérni, hogy jobban végezhessük a magunk szolgálatát a Fiúmozgalomban.

Az együtt töltött időben közös keresztútra, atya-tanulmányra, imára, játékra, közös evés-ivásra, éneklésre, pihenésre hívunk Benneteket.

A program április 12-én, péntek este 19:00-kor kezdődik (hogy a munkából ki-ki ideérhessen), és április 14-én, vasárnap 10:00-kor végződik (hogy a vasárnapi ebédre ki-ki hazaérhessen).

Jelentkezés

db.schoenstatt.hu adatbázison keresztül

Odajutás

Az odajutás a tapasztalatok szerint személyautóval a leggyorsabb. A befutó jelentkezések alapján szeretnénk segítséget nyújtani ahhoz, hogy az egy irányból érkezők a lehető legkevesebb személyautóval érkezzenek.

Anyagiak

A szállás, étkezés és egyebek költsége egy főre 12.000 Ft. Ehhez az összeghez kérjük, hogy lehetőség szerint járuljatok hozzá akár a helyszínen, akár ifjúsági egyesületünk számlaszámára utalva! (Erős Fiatalokért Egyesület, 16200151-00228804, megjegyzés: Név - ApaHetvege)

Program

A hétvége során közös keresztút, atya-tanulmány, ima, játék, evés-ivás, szentmise, éneklés, beszélgetések képeznék a program gerincét.

Fontosnak tartjuk, hogy a hétvége ne legyen "átjáróház", így bíztatnánk mindenkit, hogy azon elejétől-végéig vegyen részt.

Szállás

Az ágyakhoz paplan és párna van, de huzatot, és lepedőt, vagy hálózsákot kérünk, hozzatok!

Miértek

A hétvégével szeretnénk hálát adni az édesapákért. Szeretnénk szolgálva együtt lenni az édesapákkal, hogy az együtt töltött idő alatt legyen idejük arra is, amire talán ritkán van: csendre, imára, játékra, pihenésre.

Kentenich atya tanításából szeretnénk erőt meríteni, hogy valódi apák lehessünk a családunk számára és atyák lehessünk a tágabb környezetünkben.

Fiatalokként szeretnénk segítséget kérni ahhoz a munkához, amit a táborokban, régiós találkozók alkalmával vagy csapatokban végzünk. Úgy érezzük, hogy újra és újra tanácsra, megerősítésre és együtt gondolkodásra van szükségünk ahhoz, hogy az otthoni nevelés és a programjaink által képviselt pedagógia ugyanabba az irányba vezesse a fiatalokat.

Szeretettel várunk, és buzdítunk, hogy hívd barátaidat, apa-társaidat is!

A szervezők nevében,

            Fehér Gábor
            gaborfeher94atgmail [dot] com%20" target="_blank">gaborfeher94atgmail [dot] com

            +36(20)775-2988