Ez az új kiadvány áttekinti a 2009 óta történt legnagyobb eseményeket, és a teljesség igénye nélkül bemutatja az azóta napvilágot látott sajtóanyagokat Csabával kapcsolatban. A kiadvány második része egy imakilenced. Szeretnénk, ha Csaba tisztelete lelki hasznot hozna a mában élő, mindennapokkal birkózó Egyház számára, az életünk számára.

Csaba szíve közepében az Egyház állt: a kisegyház, a család és a nagy egyetemes Egyház. Mindkettőt szenvedélyesen szolgálta tehetségével és munkájával a maga területén.

Szeretnénk az ő gondolatai alapján, a nyomában járva rátekinteni a saját kapcsolatunkra az Egyházzal. Szeretnénk a hűségünket megújítani, élővé tenni, hogy ezzel járuljunk hozzá a megújuláshoz. Célunk, hogy növekedjen bennünk az Egyház iránti felelősség és szeretet. Az Egyházhoz való viszonyrendszerünk és a hivatásaink teljesen egyéniek és különbözőek. Csaba odaadottsága, elkötelezettsége és mély szeretete viszont segíthet, bármely területen is dolgozunk, hogy kövessük őt, hogy szeressük az Egyházat: isteni tulajdonnak és műnek tekintsük, és az emberi összetevőn javítsunk ma, a mindenfajta elköteleződés válsága idején.

Bővebben

Címkék: 
Ozsvári Csaba