Házaspárok útja - Fertőszentmiklóson

2020.október 18-án avatták fel és áldották meg Fertőszentmiklóson hazánk új Házaspárok útját. Istennek legyen hála! Itt olvashattok róla cikket. 

Házaspárok útja ünnepről az Új Emberben, 2017

Jézussal az úton

Július 1-jén múlt tíz éve, hogy Bíró László püspök a Balaton-felvidéki Óbudaváron a keresztút és az örömút mintájára létrehozott házaspárok útját megáldotta. A Schönstatt-család körülbelül háromszáz tagja ezt ünnepelte múlt szombaton.

Házaspárok útja ünnepről, 2017

Július 1-jén múlt tíz éve, hogy Bíró László püspök Óbudaváron megáldotta a Schönstatt-központ mellett kialakított, tizenöt állomásos házaspárok útját. A jubileumi családnapon Pál Feri előadása után több százan járták-elmélkedték végig az utat a Balaton-felvidéki hegyek aljában.

KÉPGALÉRIA – klikk a képre!

Házaspárok útja 10 éves jubileum, 2017

Szerelem. Szereled? Szereljük!
A schönstatti, óbudavári Házaspárok útja július 1-én 10 éves jubileumot ünnepel Pál Feri atyával. Válságban a házasság, kell-e mesterségesen életben tartani, interjú ezekről és még sok másról Karikó Éva programfelelőssel.

Házaspárok útja ünnep Pál Feri atyával, 2017

2017. július 1., szombat 9.30-17 óra
Óbudaváron (Zánka és Nagyvázsony között)
a Schönstatt Családok lelkigyakorlatos központjában

Házaspárok útja Nyíregyházán, 2017

A Házaspárok útját Zsatkuné Szabó Mónika, a projekt megvalósítója mutatta be.

Javaslatok a Házaspárok útjának átelmélkedéséhez

A házasság útjának zarándokai vagyunk nap, mint nap. Kapcsolatunk mélységeit, magasságait éljük végig akár egy konkrét Házaspárok útjánál járunk, akár otthonunkban, családcsoportunkban szeretnénk felfrissíteni kapcsolatunkat. Kettesben vagy csoportban is dolgozhatunk a házasságunkon.

Oldalak