Családok a Családért Egyesület Magyar Schönstatt Család
Kezdőlap arrow Hírek
2017.08.18 [01:29]
 
 
  • German formal - Sie
  • Hungarian formal
Hírek
Díj Tilmann atyának Nyomtatás
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Tilmann atyát a "Pro Caritate Christiana" díjban részesítette a magyar egyház és ezen belül a családok megújulásáért, lelki felemelkedéséért végzett munkásságáért egy olyan világban, amely minden erejével ki akarja iktatni az Istentől jövő értékeket, így a családi élet méltóságát is.
Tovább...
 
2008-as naptár Nyomtatás
Elkészült a 2008-as falinaptár
Karácsonyi ajándék – egy jó ügy támogatása
Kettő az egyben!
 
Tovább...
 
Jubileumi év Nyomtatás
 Jubileumi év 2007. október 18-ától 2008. október 18-ig
Tovább...
 
Hírek Óbudavárról Nyomtatás

Az idei családnapok a Jóisten segítségével rendben lezajlottak. 143 család – köztük 27 első résztvevő, összesen 481 gyermekkel – volt vendégünk.

Tilmann atya betegsége miatt az előadásokat mindig házaspárok tartották.
Tovább...
 
Kilenced a koronázásért Nyomtatás
A Lánymozgalom ősszel készül megkoronázni a Szűzanyát,
erről olvashattok bővebben.
 
Női lelkinap hanganyaga Nyomtatás

MEGRENDELHETŐ

 

2006 és 2007 években tartott női lelkinapok hanganyaga CD-n.A lelki napok anyagát könyv formában is megjelentettünk, így ha nem tudtál részt venni, vagy később is el szeretnéd olvasni, amit hallottál, megvásárolható a:
www.csaladakademia.hu/olvass oldalon

 

Tovább...
 
2007-es naptár Nyomtatás

2007-ES SCHÖNSTATTI FALINAPTÁR ÉS KÉPESLAPOK

AKCIÓ - újabb 1000 példányt nyomtattunk!

Karácsonyi ajándék – egy jó ügy támogatása
Kettő az egyben!


Tovább...
 
Nyitólap Nyomtatás

A CSALÁD A TÁRSADALOM ALAPSEJTJE, FORRÁSA ÉS
LEGMEGHATÁROZÓBB RÉSZEGYSÉGE
A HÁZASSÁG A CSALÁD LELKE

A társadalom tagjai általában családba születnek, és ott nevelkednek. Személyiségük a családban alakul ki, gazdagítják és építik, vagy rombolják a társadalmat, az őket ért hatásoktól függően.

Az 1980-as években néhány házaspár gondolkozni kezdett azon, hogyan tudnák a családi életüket jobbá tenni. Rájöttek, hogy ez munka, melyet tanulással javítani lehet. Észrevették, hogy a családi életre legnagyobb hatással az anya és apa közötti kapcsolat minősége van. Tapasztalták, hogy tanulással ez a kapcsolat is fejleszthető, erősíthető. Felismerték, hogy a tanulási folyamatban nagy segítséget jelent a közösség, ezért alkalmi beszélgetéseikből rendszert alkottak. Havonta összejöttek, hogy megosszák egymással gondolataikat és tapasztalataikat.

Kezdeményezésükhöz egyre több család csatlakozott. Egy idő után felmerült a rendszeres képzés igénye. Erre a tevékenységre megfelelő alkalmat, helyszínt az ún. családnapok teremtettek az egyesület óbudavári központjában. Itt a családok segítséget kapnak az életük alakításában, javításában, az önnevelésben, a gyereknevelésben és a közösségteremtésben.

KÉRÜNK KEDVES ÉRDEKLŐDŐ, NÉZZ KÖRÜL A HONLAPUNKON. HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET ÉS TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁST SZERETNÉL, VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Letölthető bemutatkozásunk

 
További tartalom...
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 Következő > Utolsó >>

Találatok 121 - 128 / 130
 
Top! Top!